Είμαι εκπαιδευτικός Β’/βάθμιας εκπαίδευσης, ειδικότητας Φυσικός με Μεταπτυχιακή εξειδίκευση << Σπουδές στην Εκπαίδευση>> στις  ενότητες α)Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων   β)εκπαίδευση ενηλίκων γ) εξέλιξη του παιδιού στο κοινωνικό περιβάλλον και δ) διδακτικής των φυσικών επιστημών είμαι  πιστοποιημένος  επιμορφωτής Β-επιπέδου στις νέες τεχνολογίες. Έχω διδάξει όλα τα μαθήματα φυσικών επιστημών(φυσικής-χημείας-βιολογίας-γεωγραφίας-τεχνολογίας) σε όλες τις βαθμίδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχω συμμετοχή στην επιμόρφωση καθηγητών επιπέδου-2 στις ΤΠΕ και είμαι υπεύθυνος σχολικού  εργαστηρίου φυσικών επιστημών. Έχω δημοσιεύσεις-εισηγήσεις θεμάτων διδακτικής φυσικών επιστημών και εκπαίδευσης ενηλίκων σε συνέδρια Ελληνικά και άρθρα σχετικά  με την φωτογραφική τέχνη σε Ελληνικό περιοδικό. Έχω συμμετοχή στην οργάνωση πειραμάτων και δραστηριοτήτων του παραρτήματος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Καλαμάτας καθώς και συμμετοχή στα συνέδρια της ένωσης. Συμμετείχα ως επιμορφωτής στο Π.Ε.Κ. Τρίπολις σε προγράμματα εισαγωγικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης Και είμαι υπεύθυνος των διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας στο 2 Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας όπου υπηρετησα και έχω οργανική θέση.

Ιστορικό του project

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Β-Επιπέδου δημιουργήθηκε αυτό το έργο για να βοηθήσει την εκπαίδευση των συναδέλφων.

Οι χρήστες μας

Εδώ μπορείτε να περιγράψετε ένα χαρακτηριστικό χρήστη και γιατί αυτό το project είναι σημαντικό σε αυτόν. Καλό είναι να δώσετε κίνητρα στους επισκέπτες σας ώστε να επανέλθουν στην ιστοσελίδα σας.

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα